Povestea noastra

POVESTEA NOASTRĂ

Totul a început în Wichita, Kansas, în vara anului 1958. Cei doi frați: Dan și Frank Carney, au împrumutat 600 de dolari de la mama lor pentru a-și îndeplini visul. De aici până la revoluționarea modului în care oamenii servesc pizza, n-a mai fost decât un pas!

Și de atunci, cei doi au rămas la fel de ocupați ? Chiar dacă începutul a fost modest, în timp, lanțul de restaurante s-a extins și s-a transformat într-o poveste de success. Pizza Hut a devenit o emblemă la nivel mondial, fiind cel mai cunoscut brand de pizza din lume.

În prezent, există în jur de 18.000 de restaurante în 100 de țări, la nivel global. Unul dintre motivele de mândrie ale brandul este faptul că în orice colt al lumii ai încerca pizza noastră, ne asigurăm că este delicioasă, îndrăzneață și unică!

Pizza Hut a fost construită plecând de la o idee super simplă, respectiv că seara de pizza, alături de prieteni sau familie, trebuie să fie una cu adevarat specială și am păstrat acest gând în tot ceea ce facem.

Știm că sunt multe alte branduri de pizza, dar  noi ne diferențiem prin blaturi pe care nu le găsești în altă parte, rețete de care suntem mândri, produse servite rapid, întotdeauna cu  zâmbetul pe buze. În plus, din dragoste pentru pizza am gândit oferte speciale de nerefuzat ?

Acum că ți-am povestit puțin despre noi și ce facem, poate te întrebi cum reușim să ne menținem mereu la înălțime. Trebuie să recunoaștem că nu e deloc simplu dar ne ajută super mult faptul că suntem pizzerieni trup și suflet, iar de aici se naște și pasiunea cu care facem totul.

Bineînteles că n-am putea reuși fără ajutor echipelor noastre extraordinare cărora le suntem mereu recunoscători.

Viața începe cu o pizza bună, iar aici ești în locul cel mai potrivit. Enjoy!

PS: știai că noi am fost primii care au livrat pizza în spațiu? Punem pariu că nu ?

În 2001, austronautul rus Yuri Usachov a savurat prima pizza livrată în spatiu, aflându-se la bordul Stației Spațiale Internaționale. Atât de departe suntem noi dispuși să mergem din dragoste pentru pizza.

Sphera Franchise Group S.A. deţine compania care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut Delivery în România.